top of page
first page 4_edited.png

Design de interior 

Designul de interior definește arta de a planifica și amenaja spațiul interior, ajutând la crearea unui mediu care să răspundă nevoilor umane și conturând primul pas pe drumul către acasă. 

Prin urmare, dat fiind că designul de interior are rolul de a îmbunătăți condițiile de viață, în cele ce urmează îți prezentăm pașii esențiali pentru conceperea, execuția și finalizarea unui proiect de amenajare interioară.

În prima etapă de lucru, vom urmări să punem o poveste în spațiu. Astfel, ne vom întâlni și vom discuta care sunt necesitățile tale, specificul căminului, atmosfera și stilul dorit, nivelul dotărilor, bugetul ce urmează a fi alocat în proiect. Ulterior, vom efectua releveul, prin măsurarea spațiului și totodată vom gândi conceptul. 

Următoarea etapă în acest proces constă în prezentarea soluțiilor de amenajare, în plan 2D, discutarea eventualelor modificări și implementarea lor.

În cea de a treia etapă, vom expune planul 3D realist, perspective fotorealiste. Prin aceste randări,  îți vom propune materiale, forme de mobilier, obiecte de decor, corpuri de iluminat și alte mijloace compoziționale care se pot procura sau executa la comandă. 

În completarea informațiilor mai sus prezentate, vom realiza listele cu cantitățile necesare pentru finisajele propuse, planșe mobilier, planuri cu instalații electrice, planuri tavan, pardoseală și pereți, stereotomii, și alte planșe necesare înțelegerii proiectului.

În urma definitivării proiectului, echipa Indesiho va fi alături de tine pentru consiliere pe perioada implementării proiectului și va urmări lucrările pe șantier, astfel încât acesta să devină realitate.

Având în vedere faptul că fiecare proiect este gândit și construit în mod diferit, prețul unui concept începe de la 10 euro/mp.

Pentru o perspectivă de ansamblu, îți prezentăm în cele ce urmează câteva imagini din proiectele noastre.

Design interior

Apartament, 66 mp

Design interior

Apartament, 87 mp

Design interior

Design interior
Design interior

Casă, 105 mp

Design interior

bottom of page